Ontvochtigen met gesloten scherm

Assimilatiebelichting-telen-zonder-kieren

Assimilatiebelichting-telen-zonder-kieren

Een ontvochtiger in de kas zorgt voor minder vochtophoping in het gewas. Want een te hoge luchtvochtigheid kan grote gevolgen met zich meebrengen voor uw gewas. Met de kasventilatie van Hinova is dit probleem verleden tijd.

Wie wij zijn? Wij zijn Hinova, innovators in horticulture. Duurzaam en efficiënt telen staat bij ons voorop. Dankzij onze ervaring en kennis hebben we onze eigen systemen ontworpen. Deze hebben al veel telers mogen helpen. Zo halen we samen het optimale uit uw productie.

Waarmee kan ik mijn kas ontvochtigen?

Met het VentilationJet systeem, en de HinovaFan zorgt u ervoor dat u uw kas ontvochtigd. Hiermee wordt vochtige lucht door het scherm verdreven met koudere, drogere lucht. Zo kan wel 1000 Liter/Ha/uur ontvochtigd worden. Zo slaat overtollige luchtvochtigheid niet meer neer op uw gewas, en zorgt u altijd voor een optimaal kasklimaat.

Ontvochtigen met subsidie

Ontvochtigen met gesloten scherm kan een hoge investering met zich meebrengen. Gelukkig zijn er momenteel zeer gunstige subsidieregelingen. Ook onze systemen vallen hier onder. Wilt u hier meer over weten? Neem dan even een kijkje op deze pagina. En ziet u op tegen de administratie van een subsidieaanvraag, ook daar helpen we u graag bij.

 

Meer weten over onze ontvochtigen met gesloten scherm? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.

Published: