Greenhouse dehumidifier

Assimilatiebelichting-telen-zonder-kieren

Assimilatiebelichting-telen-zonder-kieren

Een greenhouse dehumidifier zorgt voor een optimaal kasklimaat, en dus het beste product. Want een te hoge luchtvochtigheid kan grote gevolgen met zich meebrengen voor uw gewas. Met de kasventilatie van Hinova is dit probleem verleden tijd.

Wie wij zijn? Wij zijn Hinova, innovators in horticulture. Duurzaam en efficiënt telen staat bij ons voorop. Dankzij onze ervaring en kennis hebben we onze eigen systemen ontworpen. Deze hebben al veel telers mogen helpen. Zo halen we samen het optimale uit uw productie.

Greenhouse dehumidifier voor een optimaal kasklimaat

De afgelopen jaren zijn er grote stappen gemaakt op het gebied van duurzaamheid, ook in de glastuinbouw. Zo is kieren bijvoorbeeld niet meer nodig dankzij het VentilationJet en HinovaFan systeem. Hiermee wordt vochtige lucht naar boven het doek gedreven met koudere, drogere lucht. Zo slaat overtollige luchtvochtigheid niet meer neer op uw gewas, en zorgt u altijd voor een optimaal kasklimaat.

Kasventilatie met subsidie

Investeren in een greenhouse dehumidifier, kasventilatie en verduurzaming kan een hoge investering met zich meebrengen. Gelukkig zijn er momenteel zeer gunstige subsidieregelingen. Ook onze systemen vallen hier onder. Wilt u hier meer over weten? Neem dan even een kijkje op deze pagina. En ziet u op tegen de administratie van een subsidieaanvraag, ook daar helpen we u graag bij.

Meer weten over onze greenhouse dehumidifier mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.

Published: