Rozenkwekerij: een optimaal kasklimaat

Rozen kweken brengt veel uitdagingen met zich mee. Denk aan condens die het product aan kan tasten, maar ook aan overlast van te hoge lichtuitstoot. Allemaal dingen die cruciaal zijn voor zowel u als uw product. Wij helpen u hier graag bij. Met onze innovatieve kasventilatie systemen kweekt u rozen als nog nooit te voren.

Dit betekenen wij voor uw rozenkwekerij

  • U hoeft de schermen niet meer te kieren
  • Minder condensproblemen door meer luchtbeweging
  • Altijd een optimaal kasklimaat
  • Bespaar op energiekosten door minimum buis te verlagen
  • Aantrekkelijke subsidieregelingen

Hoe dit gerealiseerd kan worden? Met een slimme combinatie van onze HinovaFan en de VentilationJet. Zo creƫren we een optimaal microklimaat voor uw gewas, halen we koude lucht van boven het doek naar beneden zonder te kieren en ontstaat er een homogeen klimaat.

Subsidie voor het kweken van rozen

Investeren in duurzaamheid en kasventilatie hoeft geen ingewikkelde en dure kostenpost te zijn. Wist u bijvoorbeeld dat onze systemen momenteel onder een zeer gunstige subsidieregeling vallen? En mocht u opzien tegen de administratie die een aanvraag met zich meebrengt; ook daar helpen we u graag bij.

Wilt u ook een optimaal kasklimaat en genieten van alle voordelen van onze slimme systemen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan u graag te woord.

Published: